Woensdag 3 april 20.30 tot 22.30 uur
Iftar voor iedereen! Lange tafels met stoelen waar alle buurtgenoten kunnen aanschuiven om samen te genieten van lekker eten, mooie muziek en elkaars gezelschap.
In samenwerking met de buurt zien de ondernemers van het Bos en Lommerplein deze avond als een mooie gelegenheid om op een leuke manier contact te maken met hun buurtgenoten.
Zij hopen dan ook heel veel buurtgenoten te mogen ontvangen en jullie allemaal te trakteren op een gezellige avond met lekker eten en live muziek.
Deze avond is er ruimte op het plein voor 200 personen, reserveren is niet nodig maar er zijn maar 200 zitplaatsen, dus vol is vol.

Samen eten & drinken
Het eten en drinken wordt verzorgd door onze eigen Albert Heijn en door de Buurtkeuken van Stichting Aknarijwest en het beloofd een heerlijke Iftar te worden. Van dadel tot gevulde broden en van harira tot Marokkaanse thee met zoete lekkernijen als chebakia als afsluiter, van alles is er te krijgen.

Amsterdams Andalusisch Orkest
De muziek wordt deze avond verzorgd door het beroemde Amsterdams Andalusisch Orkest. Zij spelen verschillende muziekvormen van Granada tot en met Bagdad uit diverse tijdsperioden en stijlen. Van het rijke Arabo Andalus repertoire tot en met mystieke Oosterse muziek, en van de geraffineerde improvisatiemuziek uit de Arabische wereld tot en met de volkse muziek uit de Maghreb.

IFTAR
De Iftar is de eerste maaltijd die moslims nuttigen na zonsondergang tijdens de Ramadan. Vaak komt de hele familie samen om te eten en drinken met elkaar. De maaltijd begint met het eten van een dadel om zo het vasten te onderbreken.

Woensdagavond 3 april is dé gelegenheid voor jou om met buurtgenoten samen te komen op het plein voor een avond vol gezellligheid, lekker eten en drinken en prachtige muziek!