Het plein is mooi opgeknapt en wordt officieel heropend door Melanie van der Horst – wethouder gemeente Amsterdam en Ester Fabriek – dagelijks bestuur stadsdeel West. Na de officiële opening zijn er gratis kinderactiviteiten, worden er lekkere hapjes uitgedeeld en kan iedereen kans maken op cadeaubonnen van de ondernemers op het Bos en Lommerplein.

Doe op zaterdag 9 juli vanaf 12.00 uur een aankoop bij één van de winkels op het Bos en Lommerplein en ontvang een gouden muntje. Tegen inlevering van het gouden muntje bij één van de drie foodkraampjes ontvangt iedereen een lekker hapje of drankje.
Ook kan op vertoon van een kassabon van één van de ondernemers op het Bos en Lommerplein meegedaan worden aan ’t Gouden Dozen. Doe mee en maak kans op één van de vele cadeaubonnen óf iets lekkers, altijd prijs!
En natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht. Op dit moment loopt er een online claim actie voor een BOLO = YOLO BOX.  Via de social mediakanalen kunnen ouders voor hun jonge kinderen een box claimen en op zaterdag 9 juli komen ophalen.
Verder kunnen ze de hele middag meedoen aan spelletjes, lekker springen op één van de springkussens, een tropische kindercocktail scoren én zich mooi laten schminken of een glittertattoo laten zetten.
Kom zaterdag 9 juli het heropeningsfeest van ons mooie plein vieren op het Bos en Lommer-Plein Festijn!
Alle activiteiten op zaterdag 9 juli tussen 12.00 en 17.00 uur zijn gratis.