Kom zaterdag 15 juli naar het Bos en Lommerplein voor een dag vol leuke activiteiten, lekkere hapjes en drankjes en gezelligheid met jouw buurtgenoten!
Van 11.00 tot 17.00 uur is er van alles te zien en beleven op het plein.
Van gratis hapjes en drankjes tot Meet & Greets met Bing, Super Mario & Yoshi. Kraampjes van ondernemers gevestigd op het plein en uit de buurt, maar ook een infomarkt van lokale winkels, verenigingen en stichtingen. En in samenwerking met Jeugdfonds Sport is op deze dag ook een Panna Knock Out toernooi met als speciale gast; Nasser el Jackson.

Gratis kinderactiviteiten

Kinderen kunnen zichzelf deze dag vermaken met heel veel gratis activiteiten. Er zijn springkussens, spelletjes, de Sweeper, een Kids Beauty Corner met gratis glittertattoos en schminken en als klap op de vuurpijl komen er ook nog eens 4 bekende kinderkarakters voor een Meet & Greet.
Meet & Greets kinderkarakters 11.00- 16.00 uur
Bing, het konijntje van de bekende TV serie is 2 keer op het plein, van 11.00 tot 11.45 uur & van 12.30 tot 13.15 uur
Super Mario & Yoshi én Pikachu zijn van 12.00 tot 16.00 uur afwisselend op het plein te vinden om met hun kleine fans op de foto te gaan.

Panna Knock Out toernooi 13.00 – 17.00 uur
Om 13.00 uur wordt het Panna Knock Out toernooi geopend door niemand minder dan Nasser el Jackson. De tweevoudig wereldkampioen groundmoves zal na de officiële start van het toernooi ook nog zijn skills laten zien. Sportieve jongens en meisjes mogen meedoen aan het toernooi en de winnaar/winnares van het toernooi kwalificeert zich automatisch voor het NK Panna Knock Out 2023. Wie naar het NK mag wordt om 17.00 uur bekend gemaakt.

Infomarkt en kraampjes
Er is een informatiemarkt waar verschillende verenigingen en stichtingen uit de buurt zichzelf presenteren en spullen verkopen voor het goede doel. Naast de infomarkt staan er op het plein ook kraampjes met producten van de ondernemers van het Bos en Lommerplein en verzorgt Hair & Beauty Sen, één van de nieuwe ondernemers van BoLo, een beauty corner waar kennis gemaakt kan worden met de nieuwste trends op het gebied van hair en beauty.
Maar omdat het een buurtfeest is, staan er ook ondernemers uit de buurt zoals Bureau Wijn, The Villy en Zoet & Zuur Dé Kesbeke winkel.

Hapjes & drankjes
De ondernemers van het Bos en Lommerplein bieden een proeverij aan van hun producten. Onder andere Kaddour, Superbolo, Poke Station en Ekmekci laten de bezoekers allemaal lekkere hapjes proeven. Voor de kinderen is drinken en wat lekkers geregeld, zij mogen proberen een ijsje te pakken te krijgen bij IJscoHassan!

Kom op zaterdag 15 juli tussen 11.00 – 17.00 uur hét BoLo Buurtfeest!
Er is voor jong en oud van alles te beleven dus kom naar het plein en ontmoet jouw buurtgenoten.